Mikela i kërkoi një kërcim Erionit ditën në të cilën po transmetohet takimi i tij me Rrushen.

Kjo solli reagim në studion e Për’puthen sidomos të Rrushes e cila vazhdimisht thoshte ‘jo’ pas kërkesës së Mikelës.

Erioni nuk pranon të kërcejë me Mikelën pasi momenti që ajo kishte zgjedhur ta kërkonte nuk ishte i duhuri.

“E dua këtë kërcim jo tani”, tha Erioni i cili dukej shumë i mërzitur nga kjo situatë.

Të dyja vajzat po flisnin njëkohësisht dhe në një moment ai ngrihet nga karrigia duke u larguar nga studioja.

Treshja Rrushja-Erion-Mikela kanë pasur gjithmonë debate.

Top Channel