Rrushja ndjehet e zhgënjyer nga Erioni sepse sipas saj ai është i luhatshëm dhe nuk di të japë vendime.

Kjo gjë ka ndikuar tek Rrushja e cila në takim është shumë e lumtur ndërsa në studio ndodh e kundërta.

“Sa herë vijmë këtu është një Erion komplet tjetër. Më duket se Mikela të ka trembur”, u shpreh Rrushja.

Kjo fjali solli reagimin e nervozuar të Erionit i cili tha se ka respekt për të dyja prandaj në ambiente të përbashkëta nuk e përqafon.

Top Channel