Zgjedhjet për president të Federatës Shqiptare të Futbollit janë shtyrë për datën 15 mars.

Rreth një muaj më parë Gjykata e Tiranës pezulloi zgjedhjet për kreun e Federatës Shqiptare të Futbollit.

Ndërkohë disa ditë më vonë, gjykata pezulloi nga detyra kreun e Federatës Shqiptare të Futbollit, Armando Dukën dhe sekretarin e Përgjithshëm të FSHF, Ilir Shulku.

Top Channel