“Lëri hallet e të tjerëve, meremi me tonat ne”, Laureta nuk do të merret me lidhjen e motrës së saj

28/02/2022 21:05

Gjatë takimit të Lauretës me Melikun në Për’puthen u diskutua edhe lidhja e motrës së saj, Rrushes.

Meliku po përpiqej të bënte një analizë të lidhjes së “kunatës”, duke marrë parasysh të gjitha etapat që mund të ketë lidhja e tyre.

Komentet erdhën edhe nga ana e Lauretës e cila u ndje pak në siklet një moment dhe reagoi duke qeshur “Lëri hallet e të tjerëve, merremi me tonat ne”.

Top Channel