Gjatë transmetimit të takimit të Lauretës me Melikun në këtë puntatë të Për’puthen u vu re rikthimi i së kaluarës së Melikut.

U rikthye sërish në krye të bisedës së tyre kjo temë duke ndezur debate të shumta në studio.

Laureta ndihet e fyer dhe e lënduar nga kjo situatë ku akuzon Melikun se po e mban mendjen te e kaluara.

Ajo u mundua në maksimum të kuptontenëse mendja e Melikut qëndron akoma tek ish e dashura.

“Dashuri platonike kjo e jotja që ka kaluar”, ishin disa nga fjalët e Lauretës e cila po ndjente se Meliku akoma e ka mendjen tek e kaluara.

Top Channel