Në këtë puntatë të Për’puthen Prime diskutua deklarimi i Brunos dhe Florjanës. Një deklarim i cili solli shumë debate në studio.

Treshja Florjana-Bruno-Efi kanë pasur gjithjmonë debate por u thelluan më shumë kur Bruno dhe Florjana u deklaruan për njëri-tjetrin.

Në një mement komenti i Efit “Nuk më duket reale kjo gjë” agravoi edhe më shumë situatën midis saj dhe dyshes.

Xhelozia që Florjana ndjen për Efin në lidhje me Brunon shihet në reagimet që ajo ka në lidhje me komentet që bëjnë në studio.

Komenti i Brunos në takimin e Efit dhe Mevlanit solli hatërmbetje tek Florjana e cila e pasqyroi atë edhe jashtë studios.

Kjo gjë solli edhe reagimin e opinionisteve duke arritur në konkluzionin e tyre që deklarimi i Brunos ishte i shpejtë.

Top Channel