Pas përballjes së Florjanës me Efin erdhi përballja e Florjanës me Brunon për të sqaruar situatën që u krijua në Për’puthen.

Në përballjen e tyre Florjana theksoi se përgjigjjja e tij ka qenë më tendencë ndaj Efit.

Kjo gjë e kishte prekur më shumë. Përgjigja e vetme e Brunos ishte që çdo marrëdhënie mbyllet duke diskutuar, duke argumentuar dhe shpjeguar çdo situatë.

Bruno e qetësoi situatën duke i bërë komplimente Florjanës dhe qershia mbi tortë ishte përqafimi i tyre. Përqafimi tregoi se çdo gjë rregullohej midis tyre.

Top Channel