Në këtë puntatë të Përputhen u transmetua takimi i Mevlanit me Efin. Përpara se të niste diskutimi i takimit në studio u përmend se kur do të kishim një këngë për Efin.

Në studio nuk ishte vetëm Mevlani kandidati kryesor por edhe Bledi, i cili shpesh herë ka thënë se frymëzohet nga Efi dhe e ka gati këngën, por ka zgjedhur të mos e bëjë publike ende.

Ndërhyrjen e vetme e bëri Mikela duke i ofruar opsione bashkëpunimi Mevlanit dhe Bledit.

Mevlani nuk nguroi ti përgjigjej Mikelës pas këshillës që ajo dha.

Mikela: Pse se bëni një bashkëpunim të dy për Efin?

Mevlani: Mikela shih zgjidh punët e tua njëherë.

Top Channel