Karnavalet, “gjallë e për gazep”/ shkodër, vazhdon tradita me muzikë dhe me humor

25/02/2022 15:44

Organizimet e karnavaleve në qytetin e Shkodrës kanë nisur që në vitin 1860 dhe kjo tradite po ruhet edhe sot.

Festimet e këtij viti me muzike dhe humor erdhën me karvanin levizes “Gjall e per Gazep”.

Edhe këtë vit nuk munguan thumbimet ndaj politikes duke e akuzuar se ka lënë pas qytetin por edhe mesazhet për kryetarin e ri te bashkisëe Shkoder qe do të marrë detyrën pas pak ditësh.

Pas festimeve nëpër rrugët e qytetit në fund u bë edhe djegia e dordolecit që simbolizon të keqen.

Top Channel