Në gjendje të rënduar Alesja ishte në dyshim nëse donte të vazhdonte apo jo rrugëtimin në Për’puthen.

Për këtë ka ndërhyrë Mikela duke i thënë se po e bën këtë pasi i ka dalë situata jashtë kontrolli.

Mikela: Pse e mbajte Albin duke e qarë në program dhe e lë në karrige mbrapa?

Alesja: Jo se kam lënë.

Mikela: Pse do të ikësh, se të ka dalë situata jashtë kontrolli.

Alesja: Nuk jam për lojë, erdha për një ndjenjë të pastër, ndryshe nuk do vija këtu fare, do kisha ikur.

Mikela: Thjesht do të ikësh se nuk të shkuan gjërat sic i kishe planifikuar.

Top Channel