Arbër Hajdari ishte opinionist së bashku me Balina Bodinakun në edicionin e parë të Big Brother VIP. Ndonëse këtë eksperiencë e mirëpriti që në fillim, në “Goca dhe Gra” zbuloi se nuk do ta bënte më.

“Nuk e besoj që do ta bëja më. Ishte e vështirë, sidomos në fillim se nuk i njoh botët e banorëve brenda shtëpisë. Historitë nga jashtë bëheshin pjesë shpesh herë. Prisja që në shtëpi prisja që të zhvilloheshin situata të ndryshme. Kam luftuar të jem sa më i drejtë”, tha Arbri.

Kujtojmë se shpesh herë është përfgshirë me debate me banorët brenda shtëpisë sepse nuk hezitonte të jepte mendimin e tij.

Top Channel