Iliri Shaqiri ka dhënë intervistën e parë me bashkëshorten e tij Emanuela Morini për të pathënat jashtë shtëpisë.

Në “Ftesë në 5”, balerini foli për marrëdhënien me gruan  duke i thënë:

“Jam njeriu më me fat në këtë botë që të kam në krah dhe shpresoj të mbyll sytë e mi duke parë sytë e tu.”

Ata janë prindër të një vajze që quhet Emily ndërsa nuk mungon dëshira që të bëhen prindër për herë të dytë.

“Ne do të jemi gati të pranojmë dhe një fëmijë tjetër nëse Zoti do të pranojë të na e falë”, tha Emanuela, ndërsa Iliri shtoi: “Duhet të punojmë fort shpirt.”

Me të qeshur, Emanuela iu përgjigj: “Je në Tiranë, cfarë të bëj.”

Top Channel