Në Bulqizë kanë rinisur reshjet e dëborës.

Reshjet e dendura të shiut prej dy ditësh të shoqëruar edhe me temperatura të nën zero gradë janë shoqëruar me reshje dëbore kryesisht në njesinë Administrative Martanesh,Trebisht,Ostren si dhe Zerqan, ku ka vështirësuar qarkullimin e rrugëve rurale.

Aktualisht nuk raportohen bllokime të rrugëve apo fshatrave.

Top Channel