Shqiptarët që duan të udhëtojnë drejt Letonisë, nga data 1 mars mund ta bëjnë me një certifikatë vaksinimi ose test negative.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se duke filluar nga data 1 mars 2022, për udhëtimet jo thelbësore drejt Letonisë do të kërkohet vetëm një certifikatë digjitale e BE-së për Covid 19 ose një rezultat negativ i testit.

Nga kjo datë, nuk dot të kërkohet karantinë dhe as sistemi i regjistrimit të covidpass.lv .

Top Channel