Nuk dinim që Alvisa paska qenë një fëmijë kaq çapkën. Me historinë e sotme ajo bëri lëmsh të gjithë studion ku asnjë nuk e besoi vërtetë.

Ajo tregoi se në moshën 7-vjeçare kur vinte darka nuk kishin mundësi për të bërë shumw lojëra dhe kjo gjë i kishte shtyrë të zbulonin një lojë të re.

Ata  i binin ziles së shtëpive të komshinjve dhe largoheshin me vrap.

Kjo gjë kishte filluar të bëhej shumë e mërzitshme derisa i kishin zbuluar. Gjëndja kishte arritur deri në atë pikë ku sapo i shihnin u thonin : Si nuk ju vjen turp .

Top Channel