Fushata e PS në Lushnje/ Balla dhe Balluku në mbështetje të kandidates Eriselda Sefa

19/02/2022 18:05

Taulant Balla drejtues politik i PS qarku Fier, është duke udhëhequr fushatën elektorale për zgjedhjet e pjesshme lokale në bashkinë Lusnjë. Bashkë me ministren e infrastrukturës Belinda Balluku, u angazhuan përpara qytetarëve të këtij qyteti për të tjera investime.

Taulant Balla: Për ti kujtuar shqiptarëve për rrugët e lëna rrugëve hidhni një sy mbikalimeve të lëna në mes tek “Pushimi i Shoferit”. Vetëm dy këmbë, si mund të hipë makina nga një krah në tjetrin vetëm Luli dhe Saliu mund ti japin përgjigje.Prioriteti themelor i këtij viti është Përroi i Lushnjës, thonë se këta e kanë premtuar ka 30 vjet, 2022 do jetë viti që kjo merr fund dhe shërohet plotësisht e që do i japë Lushnjes një mundësi të re komunikimi sepse do shoqërohet me rrugë anësore.

Kandidatja socialiste Eriselda Sefa shikon si prioritet shërbimet ndaj qytetarëve.

Top Channel