Pas përplasjeve me Alesjan, e cila zgjodhi që t’i japë fund njohjes me Albin pasi familja kishte marrë disa informacione për të shkuarën dhe asaj nuk i pëlqen fakti që është treguar i sinqertë.

Fakti që Albi ishte deklaruar për Alesjan bën që të zbatohet rregullorja dhe ai të lërë programin Për’puthen. Në fjalën e fundit tha se është i lumtur që gjeti një vëlla gjatë këtij rrugëtimi.

Albi: Pendesë nuk kam, për të mos pasur pendesë pranova të kthehesha në atë Prime. Iki pa pendesa, por i zhgënjyer.

Alesja: I uroj më të mirat Albit.

Albi: Faleminderit.

Alesja: Faleminderit që mi urove dhe ti.

Albi: Jam i lumtur që në këtë rrugëtimi ndoshta nuk gjeta dashurinë, por një vëlla si Bashkimi.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel