Melik mori vendimin të deklarohej për Lauretën dhe pikërisht në ditën e të dashuruarve, Shën Valentinin.

Në një takim katër minutësh, mes emocionesh, ai u deklarua se do të jetë vetëm për të në emision, duke i lënë  kohë vajzës që të vendosë.

Laureta nuk e priste një deklarim nga ana e tij, edhe pse u gëzua, ndërsa nuk dihet nëse ajo do të vendosë që të jetë vetëm për të në emision.

Më pas ata kërcyen nën tingujt romantikë të muzikës dhe dekorit të mrekullueshëm.

 

 

 

 

FOTO GALERI
1/21

Top Channel