Çdo vit më 14 shkurt, bota ndahet në dy ‘kampe’.

Për ata që festojnë ditën e Shën Valentinit dhe do të blejnë patjetër diçka për partnerin/en e tyre dhe për ata që e konsiderojnë këtë ditë krejtësisht klishe.

Ne ju njohim me 4 shenjat e Horoskopit që e urrejnë Shën Valentinin:

FOTO GALERI
1/4
BRICJAI - Bricjapi është i përgjegjshëm, i vendosur dhe i disiplinuar, por mund të jetë edhe pesimist dhe nuk i pëlqen t’i thonë se çfarë të bëjë. Kjo shenjë nuk dëshiron të bëjë shpenzime të panevojshme. Ai nuk e pëlqen ditën e Shën Valentinit, sepse ndjen një presion për t’u sjellë në një mënyrë të caktuar.

Top Channel