“Ti të shet për 5 minuta. Mos më thuaj mua injorant”/ Debat mes Brunos dhe Lauretës, ndërhyn Rrushja: Ki kujdes si flet…

13/02/2022 11:45

Bruno ka kërkuar një përballje me Lauretën për shkak të disa fjalëve që janë hedhur prej saj dhe të motrës kundrejt tij.

Në Për’puthen Prime, Bruno i sqaroi Lauretës se nuk është e hijshme që të përdoret termi injorant dhe nuk dëshiron që të ndodhë sërish.

Ndërsa Laureta i sqaroi se gjesti i tij ishte i tillë dhe në debat e sipër, ndërhyri Rrushja duke i thënë Brunos që të ketë kujdes me mënyrën se si shprehet sepse të gjithë kanë familje.

Pjesë nga debati

Bruno: Ne patëm dhe bisedën telefonike. Ashtu mendon që unë jam injorant në këtë studio. NUk e di si të vjen ta thuash këtë kur thua që cilësoj më inteligjent në këtë studio Brunon, kishim takimin 4 minutësh që shkoi shumë mirë dhe më vjen keq që debatojmë para 14 shkurtit për këtë gjë. Nuk më ka pëlqyer fare, është ofendim, është komunikim i ulët, nuk e pres nga ty që qëkur ke ardhur të kam dhënë mbështetje pa pritur që ta bësh këtë gjë edhe ti. Por të më quash në atë formë është e patolerueshme dhe nuk do të preferoja të ndodhte sërish.

Laureta: Rrushja tha pse nuk mësoni të jeni dhe ju si Bledi dhe ti me injorancën tënde.

Bruno: Mos e përmend atë fjalë se je femër. I di termat kur shprehesh?

Laureta: Termin e shpreha sic e bëre gjestin ti. Në momentin që Rrushja dhe Bledi përmendën xhentilesën. Ti the jo nuk dua dhe bëre me gjest, ik shko.

Bruno: Mos i deformo gjërat.

Laureta: Kur ma bëre me dorë…

Bruno: E zgjedh unë nga do të mësoj dhe ti nuk mund të më thuash, mëso nga ky. Ti ngatërron injorancën me injorimin. Ti më quajte mua injorant.

Laureta: Po se në të njëjtin kuptim e shoh dhe unë.

Bruno: Po tregon nivel të ulët, nivel zero komunikimi se nuk dinë të komunikojnë për çështje të caktuara.

Rrushja: Ki kujdes se si shprehesh se sic ke familje ti, kemi edhe ne. Ti e ke egon të lartë, ti nuk e sheh si i injoron femrat.

Bruno: Ti për 5 minuta të shet. Njëherë të thua i zgjuar, pastaj thua injorant.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel