Dy shtetas janë vënë nën hetim për peshkim të jashtëligjshëm në zonën e Ksamilit.

Shtetasi me iniciale E.Sh.,së bashku me vëllanë, shtetasin me iniciale S. Sh, kishin dalë për peshkim pa njoftim si dhe nuk dispononin dokumentacionin e nevojshëm për të ushtruar aktivitetin e peshkimit  dhe nuk dispononin asnjë dokument për mjetin lundrues

Dy vëllezërit janë  proceduar penalisht për veprën penale “Peshkimi i ndaluar”, ndërsa skafi është sekuestruar.

Top Channel