72 orë në aksion/ Ja si trupat e batalionit Komando sfidojnë motin ekstrem

11/02/2022 13:32

Trupat e batalionit Komando kanë sfiduar motin ekstrem dhe terrenin malor për 72 orë pa ndërprerje në Pukë.

Ata kanë testuar kapacitetet operacionale dhe praktikuar teknika të reja me ski dhe veprime të tjera në prapavijën e kundërshtarit.

Shihni videon.

Top Channel