Bashkia ka nisur prishjen e rrethimeve të disa banesave në Lezhë për lirimin e hapësirave publike, por ka hasur kundërshtim nga disa banorë.

Forca të policisë ndodhen në terren, ndërsa banorët kanë dalë nga banesat e tyre duke kundërshtuar.

Burime nga bashkia bëjnë me dije se kanë qenë vetë disa banorë që janë ankuar për prishjen  e tyre por ka pasur  dhe kundërshtime nga disa të tjerë.

Top Channel