Në këtë skene duhet të ngjiten artistet e Vau Dejësit por sot është e pamundur për shkak të degradimit te tejskajshëm.

Kjo është ajo çfarë ka mbetur nga Pallati i Kulturës në këtë bashki, që sot i ngjan me shume një godine të dalë pas lufte.

Mbyllja e Pallatit të Kulturës 5 vite më parë, ka bllokuar zhvillimin normal të aktiviteteve kulturore dhe artistike. Bashkia thotë se e ka të pamundur ta financojë vetë rikonstruksionin prandaj kërkon ndihmën e ministrisë.

Ky qendër kulture ka shërbyer edhe si kinema për qytetarët e kësaj bashkie.

 

Top Channel