Vëllai i Einxhel ishte sot në Shqipëria Live ku foli për marrëdhënien e tij me Dagzin dhe nëse e kishte takuar atë.

Ai tha se po priste daljen e Einxhel nga Big Brother Vip për ta takuar Dagzin dhe për të folur me të.

Fakti që ai nuk e kishte takuar Dagzin nuk do të thotë se ai nuk i ka marrë informacionet  e nevojshme.

 

 

Flori Gjini: Tani të pyetën dhe për Dagzin .

Erjona Rusi: Na thuaj pak më shumë se sa the në spektakël.

Flori Gjini: Domethënë  ende se ke takuar. 

Vëllai i Einxhel: Po pres Einxhelin, të shkoj bashkë me Einxhelin. Shoqëria që njeh Dagzin dhe  nga fjalët shumë të mira që ka thënë për Einxhel kemi mendime shumë të mira.

Erjona Rusi:  Kur thua  kemi, keni si familje apo ti personalisht ?

Vëllai i Einxhel: Të gjithë njerëzit e afërt, familja dhe shoqëria.

Erjona Rusi: Domethënë  vjehrri edhe vjehrra e ardhshme e pëlqejnë.

Flori Gjini: Tani atë nuk e dimë sepse është fillimi i një historie të bukur.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel