Bledi i bëri një dhuratë me shumë kuptim Mikelës gjatë takimit të tyre.

Një arush dhe një bllok bosh, që në të mund të shkruajë çdo moment që do të bukur që do të kalojnë bashkë.

Kjo e lumturoi pafund vajzën, e cila e përqafoi. Gjithashtu Bledi nisi të shkruajë edhe historinë e parë me Mikelën, duke lënë pas gjithë konfliktet që kanë pasur.

 

FOTO GALERI
1/10

Top Channel