E gjelbra ka hyrë padyshim në garderobën tonë. Ngjyra është në fakt një simbol i një revolucioni të qëndrueshëm, por edhe i një brezi të ri të etur për risi. Ju kujtojmë se pamjet e dimrit 2022 u pushtuan nga kjo valë e gjelbër, pikërisht me synimin për të përmirësuar gjeometritë dhe strukturat sartoriale.

Një shije të veçantë gjejmë edhe në kombinimin e ngjyrave: jeshilja nuk vishet vetëm me të zezën, por propozohet me blu, rozë. Në të gjitha këto, ne mund t’i konsiderojmë pantallonat jeshile si një pikënisje e shkëlqyer për të pasur një pamje trendi në vitin 2022.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel