Florjana ka ftuar Bledin në takim 4 minutësh për tu sqaruar me të.

Ajo donte të dinte se ku qëndronte pasi ka shprehur tepër interes dhe pëlqim për Efin, ndërsa Bledi i tha se dëshiron të njohë dhe të tjerë.

Ana: Veprimet e tua janë ndryshe nga ato që më thua.

Bledi: Me Efin kam bërë më shumë takime. Po të kisha më shumë takime me ty, do të shfaqja interes.

Ana: Nëse do kisha interes aq të madh, nuk do të ftoja në takim të tjerët.

Bledi: Efi është thjesht pëlqim, por nuk bllokoj çdo gjë për ta.

Ana: Edhe fjalët që ia the në takim nuk më pëlqyen. Nëse të ftoj në takim, do dalësh kot.

Bledi: Jo, dua të të njoh.

Ana: Unë dua të qartësoj idetë e mia dhe a ja vlen apo jo.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel