Astrologia Lorna Hysa ka treguar kombinimet më të mira të citeve bazuar në shenjën e horoskopit.

Në “Goca dhe Gra” u shpreh se nëse heqim elementet e tjera, çiftet që kanë të bëjnë me të njëjtën shenjë janë më të mira.

Ndër të tjera shtoi se “e rëndësishme është për të parë Venusin dhe Hënën. Kombinimet më të mira janë nëse njëri ka Hënën në peshk dhe personi tjetër ka diellin në peshk.”

E pyetur se cila është shenja më tradhtare, Hysa tha: “Nuk e përcakton pavarësisht se thonë gjithmonë shigjetari. Duhet parë se ku janë të pozicionuar.”

Për më tepër ndiqni episodin e plotë:

Top Channel