Samiu ka shpërthyer ndaj Alesias duke e cilësuar si lojtare të keqe.

Ai iu referua takimit të saj me Aldisin dhe situatës me Albin. Alesia tha se është e pastër me ndjenjat e saj ndërsa Samiu i kërkoi të mos shtirej si dikush që nuk është.

Sami: Mos e rrej veten.

Alesia: Të lutem Sami.

Sami: Ah Alesia se nuk hamë bar këtu. Nuk i meriton Albi gjestet e saj. Krejt kamuflazh je. Që kur të shoh, më bën nervoz. Fort je lojtare e keqe.

Alesia: Mjafton të jem e pastër me ndjenjat.

Sami: Mos u shit dikush që nuk je.

Alesia: Për çfarë jam kamuflazh? Se i kërkova falje.

Sami: Nuk nxore një pikë lot në Prime.

Alesia: Aq sa kisha nxora.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel