Për’puthen – Pasi patën shumë përplasje në takimin e tyre të kaluar, Samiu ka ftuar Fjorin për t’i kërkuar falje.

Fjori u largua për një javë nga programi pasi ia kërkoi familja dhe Samiu tregoi se i pëlqen që është kthyer më e qetë, ndaj i kërkon të mos ndryshojë.

Sami: Të kërkoj falje. Mendoja se nuk do kthehesh më, por je kthyer më e bukur. Familja më ka kritikuar.

Fjori: Prandaj ta përmenda dhe unë se dhe ata e përjetojnë shumë keq. Të lutem në këtë takim, dua të përmendemi vetëm unë dhe ti. Pranë vetes dua të kem një djalë të më dominojë. Unë besoj se meritoj shumë, jo zhgënjime, të paktën jo ato që më dhe ti. Ti si po ndihesh me mua?

Sami: Është më ndryshe, më e qetë.

Fjori: Kjo është Fjori e vërtetë.

Sami: Rri kështu mos ndrysho.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel