Bledi dhe Efi kanë zhvilluar takimin e tyre të radhës në Për’puthen, për të cilin Efi ka thënë se është më i bukuri që ka patur.

Fillimi nisi me Efin që kishte hipur në kurrizin e Bledit dhe më pas tregonte dyshim për pëlqimin e tij.

Bledi: Si të pëlqen të jesh në ajër apo në tokë?

Efi: Në ajër o zemra. Pse me duket sikur nuk ke pëlqim sa thua?

Bledi: Ti je ajo që më pëlqen më shumë.

Efi: Kam parë që je njësoj me të tjera. Kushdo që të ketë interes për mua, le të insistojë. Ku do më çosh sot?

Bledi: Në studio, aty ku shpirti im e gjen qetësinë.

Efi: Çfarë do bëjmë?

Bledi: Do shkruajmë. Të kam shumë xhan.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel