Miss Universe 2015, Pia Wurtzbach, Filipine

Të gjitha plotësojnë të njëjtat standarde të bukurisë së por pas kurorës së shkëlqyeshme, çdo ‘Miss Universe’ po gdhend një rrugë jete të ndryshme por po aq frymëzuese.

Dhe ndërsa ato ndajnë pamje të jetës së tyre të përditshme me miliona ndjekësit e tyre, ne zbulojmë personalitetet e dallueshme të këtyre grave.

Kjo na dëshmon edhe një herë se kur bukuria dhe një personalitet i madh takohen në një person, nuk ka kufi për numrin e gjërave që mund të arrijnë. ‘Bright Side’ është magjepsur nga jeta reale që njerëzit e famshëm bëjnë pas perdeve të shkëlqimit të skenës. Njihuni me disa foto të Miss Universe nga vende të ndryshme të botës:

FOTO GALERI
1/11
Miss Universe 2021, Harnaaz Sandhu, Indi

Top Channel