“Mu bëre barrë”/ Plas keq mes Brunos dhe Efit: Vendos syzet dhe shko te shkolla se nuk je për femra

24/01/2022 19:14

Bruno dhe Efi kanë pasur një debat me tone të ashpra në Për’puthen.

Edhe ai, njësoj si Samiu duket se është acaruar keq që Efi ka krijuar afrimitet me Bledin. Në komentin e tij, tha se i duket sikur kanë bërë pakt të fshehtë.

Por Efi e ndërpreu duke i thënë se ka ndryshuar komunikimi i saj me Brunon se iu bë barrë dhe pas kësaj nuk munguan ironitë e tyre.

Bruno: Ai fëmija që zbulova unë duket sikur ka rënë në koma.

Efi: Po, ka vdekur.

Bruno: Më duket si një pakt i fshehtë i Bledit me Efin. Në fillim, kur dilja me Efin se çdo gjë ia thonim njëri-tjetrit, çfarë na pëlqen e çfarë jo. Gjatë kësaj periudhe, i thotë gjëra këtu.

Efi: Mu bëre barrë se më kërkoje llogari.

Bruno: Kurrë nuk të kam kërkuar.

Efi: Madje në mënyrën më të keqe. Të kam thënë vendos syzet dhe shko te shkolla se për femra nuk je ti.

Bruno: Sillu si femër ti njëherë.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel