Pas shumë kohësh, Azemi zhvilloi një takim, pasi Rrushja e zgjodhi për të dalë me të.

Mes tyre, u duk kimia që në fillim, ndërsa nuk munguan në asnjë moment ngacmimet ndaj njëri-tjetrit. Edhe pse ishte takimi i parë, ata diskutuan për shumë tema, përfshirë dhe marrëdhënien intime dhe tërheqjen që Azemi ndjente ndaj konkurrentes, ndërsa më tej, Azemi zbuloi se jeton në një qytet me motrën e Rrushes në Gjermani dhe e ftoi Rrushen të jetojnë atje bashkë, nëse krijojnë një marrëdhënie bashkë.

Më ka bërë të ndihem mirë dhe të jem shumë e lirshme”, u shpreh Rrushja për këtë takim, ndërkohë që dhe Azemi u shpreh se u ndie mirë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel