Lajmi i fundit
Aksident i rëndë në Kroaci, mes të aksidentuarve dhe shqiptarë
Përplasja që shkaktoi aksidentit ka ndodhur mes një automjeti Volkswagen Caddy, i drejtuar nga një 22-vjeçar shqiptar, me status të përkohshëm në Kroaci, dhe një kamioni MAN i drejtuar nga një shofer boshnjak
Katër pasagjerë ndodheshin në bordin e Volkswagen Caddy drejtuar nga 22-vjeçari shqiptar.
Pasagjerët ishin tre shtetas shqiptarë të moshës 41, 43 dhe 45 vjeç, së bashku me një shtetas nepalez 26 vjeç
Aktualisht autoritetet po hetojnë rrethanat e aksidentit. Raportet paraprake sugjerojnë faktorë të mundshëm si shpejtësia, kushtet e motit dhe gjendja mekanike e automjeteve

Ashtu si në filmat e ndryshëm dhe në përralla na mësojnë se dashuria e vërtetë është e pandalshme dhe nuk njeh moshë, mesa duket edhe Hollywood-it i pëlqen ta vërtetojë këtë teori edhe në jetën reale.

Këta çifte mund të ndajnë disa dekada me njëri-tjetrin edhe pse ne mund ta kemi të vështirë ta besojmë sepse shumë yje e kanë zotëruar vërtet artin e të qëndruarit të rinj dhe të ecjes me kohën, duke e bërë moshën gjë tjetër veçse një numër të pakuptimtë.

Duke qenë se koha nuk ka fuqi kur bëhet fjalë për dashurinë dhe krijimin e një lidhjeje të fortë ne dëshirojmë të ndajmë me ju disa persona të famshëm që i ndajnë brezat, por i bashkon pasioni.

FOTO GALERI
1/10
Jeff Goldblum & Emilie Livingston

Top Channel