Banori që la shtëpinë e “Big Brother VIP” mbrëmjen e djeshme ishte Eltioni

Ky i fundit doli në nominim nga Iliri, me të cilin kanë pasur debate të vazhdueshme, madje debatet kanë agravuar deri edhe në ofendime.

Ajo që është vënë re pasi Arbana shqiptoi emrin e Eltionit si banor i eleminuar, është fakti se Iliri nuk u çua fare që ta takonte balerinin, duke qëndruar i vetëm në dhomën e ndenjes, ndërkohë që të tjerët përcollën banorin.

Vetë Eltioni tha se ishte i vetëdijshëm që debati me Ilirin e kishte penalizuar dhe i kishte sjellë edhe eleminimin.

”Historia me Ilirin më ka penalizuar, duhet ta kisha shfaqur në një tjetër moment”,- tha ai.

Top Channel