Mevlani ka ftuar Rrushen në takim dhe ka vendosur t’i bëjë një rreng.

Ai i tha se nuk mund të shkonte në takim, ndërsa Rrushja u revoltua shumë keq dhe i kërkonte produksionit që të mos transmetonte faktin Mevlani nuk u shfaq në takim.

Mevlani: Nuk mundem të vij sot. Kalofshi mirë. Me mua jo këto gjëra.

Rrushja: Po pse?

Mevlani: Kur të shihemi në emision.

Rrushja: Ky e ka nga dita e sotme X. Çfarë i duket vetja, kaq i rëndësishëm? Nuk dua të nxjerr veten keq, të më refuzojë mua Mevlani, a je tu bo hajgare.

Shfaqet Mevlani duke shkaktuar të qeshura mes tyre.

Rrushja: Në horoskop jam dem me brina, po i nxora brinat jam shumë e keqe.

Mevlani: Cili mashkull të bën për vete?

Rrushja: Të jetë i pushtetshëm.

Mevlani: Të ketë apartament?

Rrushja: Jo.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel