Mevlani dhe Mikela janë përfshirë në një debat pasi kjo e fundit u përplas me Rrushen për Erjonin.

Gjatë diskutimit, Mikela i përmendi pjesëmarrjen e Mevlanit në program gjatë vitit të kaluar dhe takimet e tij me vajzat.

Mevlani: Mikela a nuk mendon që je gabim kur i thua kush je ti, por në fakt ti kush je?

Mikela: Po flisja për atë djalin.

Mevlani: Të ra pika për atë djalin.

Mikela: Po më ra pika.  Unë nuk i vura X-in atij djalit. Ti ke vënë X dhe i je lëpirë prap. Të njohim dhe ty kështu që mos fol.

Mevlani: Kujt?

Mikela: Personazhe që ka pasur vjet.

FOTO GALERI
2/5

Top Channel