Ditët e fundit e muajit Dhjetor shënuan një fluks të jashtëzakonshëm abonentësh në të gjitha pikat e shitjes Digitalb.

Kjo për arsyen se pse platforma televizive e të gjithë shqiptarëve, ka njoftuar prej shumë ditësh mbylljen e Ofertës së Madhe në datën 31 Dhjetor. Me ulje çmimesh deri në 11,000 lekë për riabonimet, decoder falas e flybox me 50% ulje për klientët e rinj dhe dhuratë kanalet Big Brother, Digitalb KUDO dhe POPCORN.

Por të shumtë janë qytetarët që ende nuk mundën të marrin Ofertën e Madhe, e sidomos bashkëkombasit që erdhën nga jashtë Shqipërie të festojnë Vitin e Ri në vendin tonë.

Prandaj kompania DigitAlb ka lajmëruar edhe një shtyrje të dates së mbylljes së Ofertës edhe për ditët e para të vitit 2022, deri në 10 janar!

Keni mundësinë e artë të prenotoni një vit të tërë plot argëtim për të gjithë familjen në çdo kanal tematik të DigitAlb. Me premierat absolute,  filma, seriale dokumentarë, programe për fëmijë, e shumë të tjera. Bashkë me paketën e të gjitha kanaleve Kombëtare dhe Ndërkombëtare.

Shijoni çdo javë ekskluzivitete nga të gjitha Kampionatet më të forta të Kontientit. Premier League me të gjitha ndeshjet, spektaklin e La Liga,  Bundesliga, Ligue1, Eredevise, Europa League, Conference League me finale që kulmon në Tiranë në stadiumin Air Albania, të gjitha Kupat evropiane, Kampionatin shqiptar të Futbollit, e shumë sporte të tjera.

DigitAlb ju pret deri në datë 10 Janar me Ofertën më të madhe, në çdo pike të autorizuar shitje ose online në digitalb.al!

Top Channel