Vlora gati për festat/ Qyteti bregdetar është zbukuruar për Krishtlindje dhe Vitin e Ri

21/12/2021 01:40

Kur mungojnë pak ditë nga festa e Krishtlindjeve dhe ndërtimit të viteve Bashkia e Vlorës ka zbukuruar qytetin.

Në qytet janë vendosur zbukurime në rrugë dhe sheshe si dhe është vendosur pema e Viti të Ri. Këtë atmosferë e shijojnë më shumë më të vegjëlit, por edhe më rriturit shijojnë këtë atmosferë festive.

Qyteti Vlorës vitet e fundit ka një infrastrukturë moderne që shkëlqen si dekor në këto ditë festash.

Top Channel