Çdo ditë 24 pacientë me Covid transportohen për në spital nga ambulanca e urgjencës kombëtare, por një pjesë e mirë e tyre vijojnë të trajtohen në shtëpi, duke u lidhur në mënyrë individuale me mjekun që i trajton.

Por, në këtë situatë, kur mutacioni Omicron ka alarmuar të gjithë botën, shqetësimi më i madh është a na mbrojnë vaksinat që kemi bërë ndaj tij?

A mund te shkoje Shqipëria drejt një shtrëngimi te mëtejshëm masash?

Ndërkohë që laboratorët të fuqishëm si Pfizer dhe të tjerë janë duke modifikuar vaksinën në mënyrë që të frenojë edhe Omicronin.

Top Channel