“Lëre, është mungesë respekti”, takimi i Alvisës dhe Bashkimi fillon me diskutime për telefonin

03/12/2021 18:40

Alvisa dhe Bashkimi kanë ripërsëritur takimin e tyre të parë në mënyrë që të kenë një rifillim të ri të njohjes së tyre.

Gjatë bisedës, Alvisa e ngacmoi Bashkimin duke i thënë: “Duhet të punojmë për sigurinë tënde se timen e ka.”

Më pas, ajo mori telefonin, gjë që tërhoqi menjëherë vëmendjen e Bashkimit, i cili i tha: “Lëre telefonin, është mungesë respekti…”

Alvisa u justifikua duke i thënë se po shihte orën dhe filluan të diskutonin për faktin se e mbante mbrapsht telefonin. Sipas saj, kush e bën atë veprim, fsheh diçka por Bashkimi tha se po i jep asaj vëmendjen maksimale.

Të dy e çuan menjëherë bisedën tek lidhja dhe filluan të pyesnin nëse kontrollojnë telefonin kur janë në një marrëdhënie. Bashkimi tha se nuk e bën  këtë gjë dhe i ofroi Alvisës që të kontrollojë telefonin e tij, por ajo i tha: “Jo se e di që do të gjej diçka që do të më mërzisë”.

FOTO GALERI
2/8

Top Channel