Banori i Big Brother VIP, Dj PM është një nga personazhet më të komentuar që pas hyrjes së tij në reality show-n më të madh në Shqipëri.

Prej fillimit ai shprehu pëlqimin për blogeren Sarah Berisha, megjithëse kjo e fundit shpesh ka hezituar dhe nuk i ka pasur të qarta ndjenjat për të.

Marrëdhënia e tyre është e paqartë akoma dhe herë pas here nuk mungojnë zënkat, por edhe përqafimet.

Pajtimi është një djalë simpatik dhe karizmatik, mirëpo për pamjen e tij të sotme është dashur vetëm pak punë!

Edhe pse nuk ka ndryshuar shumë, ka bërë një ndërhyrje të vogël për të mbjellë flokët, rezultatin shiheni ju vetë!

FOTO GALERI
1/8

Top Channel