Prokuroria e Lushnjës i sekuestron miliona euro pasuri të dënuarit për pjesëmarrje në organizatë kriminale dhe prostitucion në Itali

01/12/2021 16:33

Prokuroria e Lushnjës ka sekuestruar pasuritë e një shtetasi të dënuar më parë si anëtar i një organizate kriminale, si dhe për favorizim dhe shfrytëzim prostitucioni në Itali.

Procedimi pasuror ka nisur nga prokuroria e Lushnjës, me synim parandalimin dhe goditjen e krimit të organizuar, trafikimit dhe korrupsionit nëpërmjet masave parandaluese kundër pasurisë.

Mësohet se në funksion të këtij procedimi, mbi bazën e kërkesës së prokurorit, gjykata e shkallës së parë Lushnjë ka vendosur sekuestrimin e pasurive të paluajtshme të shtetasit F.A., si vijon më poshtë:

Pasuria Nr.22/***, z.k.8*** Lushnje, me sipërfaqe 184.11 m2, e llojit “njësi shërbimi”;

Pasuria Nr.22/***, z.k.8***, Lushnje, me sipërfaqe 54.9 m2, e llojit “njësi shërbimi”;

Pasuria Nr.18/***, z.k.8***, Lushnjë, me sipërfaqe 130.58m2, e llojit “apartament”;

1 (një) garazhd (bodrum) me sipërfaqe 323m2, ndodhur në Lagjen “L****”, Lushnjë;

1 (një) lokal shërbimi, me sipërfaqe 64,8 m2

3 (tre) apartamente me sipërfaqe respektivisht 78.49m2, 103.76m2  dhe 84.88m2, me vebndodhje në lagjen “G***”, Lushnjë”;

Pasuria Nr.22/***, z.k.8***, Lushnje, me sipërfaqe 107.95 m2, e llojit “garazhd”;

Po ashtu, ky urdhër ekzekutimi u është dërguar për ekzekutim/zbatim shërbimeve e policisë gjyqësore të Drejtorisë Vendore të Policisë Fier, Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara pranë Ministrisë së Financave, Tiranë, Agjencisë Shtetërore të Kadastrës dhe Bashkisë Lushnjë.

 

Top Channel