Gjatë debatit të sotëm në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon pati përplasje të fortë mes Anaid Kalotit dhe regjisores Sabina Kodra.

Sabina: Kemi ardhur të të dëgjojmë ty të tregosh sa të rëndësihme janë “k” në instagram?!
Anaidi: Sigurisht, jam specialist në këtë fushë, nëse do të dëgjosh…
Sabina: Leje arrogancën në komunikim.

Anaidi: Arogancën e nise ti…
Sabina: Ohu ju jeni mësuar nëpër këto reality show… mua ose do më lësh të flas ose unë largohem iki! Boll more djalë se as e dija që do ishe ti në emision dhe as të njoh…

Kujtojmë se debati nisi nga ndikimi i ndjekësve në instagram apo siç njihen sot gjerësisht “k”, për t’u konsideruar një personazh i famshëm dhe i suksesshëm.

Top Channel