Teksa diskutohej për takimin e Markos me Anën, Mikela u ngrit dhe e puthi në faqe Markon.

Të njëjtin veprim e kishte bërë edhe në prapaskenë, ndërsa Marko e shpjegoi këtë duke thënë se Mikela bën këto veprime kur ndjen se dikush po i largohet. Pas kësaj, ai nuk hezitoi që të ngrihej dhe t’i jepte një përqafim Anës.

Erjoni: Janë thjesht provokime nga ana e Mikelës. Nëse unë bëj diçka, preket shpejt dhe reagon shpejt.

Mikela: Unë u cova për të vërtetuar se kam pëlqim. Është djali perfekt por ka disa gjëra që mua nuk më pëlqejnë. Gjatë ditës do Markon, gjatë natës do Brunon.

Marko: Ajo e bën këtë gjë kur dikush i largohet.

Mikela: U çova e putha se e vlerësoj. Disa gjëra i ka mangët në raport me mua dhe duhet ti rregullojë nëse do që të ketë vazhdimësi. Marko është duke pritur që të marr shpatën e të luftoj, por unë nuk luftoj aty ku më injorojnë. Unë kam filluar ti flas këto ditë dhe e putha sot.

Marko: Si të të flas unë ty kur më bën ironi ose flet keq.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel