Bashkimi ka komentuar pamjet ku shfaqet pranë një vajze brune në një klub të Tiranës.

Pamjet kanë bërë xhiron e rrjetit, por Bashkimi ka shpjeguar se është thjesht një vajzë që e konsideron fanse dhe i dha një puthje në faqe në fund të mbrëmjes.

Bashkim: Afër meje ishin disa goca dhe normalisht që e ndjekin Përputhen. Kjo ishte në fund të natës, një puthje në faqe ia kam dhënë, as nuk e njoh.

Alvisa: Më ka ardhur në Instagram dhe kur e kam parë me impaktin e parë, ngela ëaë, u mërzita.

Bashkim: Fanse ka qenë, një puthje në faqe, u bo nami, kaq.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel