Efi e zbulon për herë të parë: Jam tradhtuar! Më ka ngelur si shije e keqe nga lidhja 4-vjeçare

29/11/2021 19:03

Në takimin me Bledin, Efi ka zbuluar se i dashuri, me të cilin pati një lidhje 4-vjeçare, e ka tradhtuar.

Ajo tregoi se kjo i ka lënë shije të keqe duke e bërë që të humbë besimin tek meshkujt. Ndërsa Mikela pyeti Bledin a ka tradhtuar, ai tha se nuk e ka bërë asnjëherë një gjë të tillë.

Efi: Unë jam tradhtuar por kam arritur në përfundimin se e bëjnë të gjithë. Besoj në shoqërinë femër mashkull njësoj si tek shoqëria mashkull mashkull. A je xheloz? Si i ke parë takimet e mia me Brunon?

Bledi: Jam xheloz. Bruno ka shpreh pëlqime gati për të gjitha. Kur fokusi të jetë 100% tek ty, nuk dal tek kjo e ajo. Veç një gay mund të të mos pëlqejë ty.

Efi: Jam tradhtuar dhe kjo më ka ngelur si shije e keqe ajo lidhja ime 4 vjeçare.

Bledi: Të tradhtosh një femër si Efi…

Mikela: Pse ti Bledi nuk ke tradhtuar kurrë?

Bledi: Kur kam qenë në lidhjen time, nuk kam tradhtuar.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel