Në një lidhje live për ‘Fan Club’ ishte edhe mamaja e njërës prej konkurrenteve të Bib Brother Vip, Beniadës, ndërsa në studio ndodhej edhe artisti Ardit Cuni, me të cilin modelja kishte një marrëdhënie shumë të mirë!

Madje, mes tyre ata kanë thënë që edhe pas daljes së Beniadës nga shtëpia do vazhdojnë njohjen e tyre jashtë. Linda Nishani, e pyetur nëse e shihte Arditin si një partner të ardhshëm për vajzën e saj nuk dha një përgjigje të drejtpërdrejtë!

Ajo tha se vajza e saj tashmë është e rritur dhe mund të zgjedhë vet, ndërsa nga ana tjerër Arditin e cilëson si një djalë të mrekullueshëm, por vetëm kaq!

Linda Nishani: Të them të drejtën Beniada është 30 vjeçe dhe nuk është e vogël që unë ta mësoj. Arditi është një djalë i mrekullueshëm, me kulturë por dua të them që nuk mund të jap këshilla vajzës time, por megjithatë them unë që kur ka hyrë brenda në BBV ka thënë që nuk më intereson asnjeri dhe nuk e di se çfarë mund të ndodhi.

Arditi: E kemi lënë që do njihemi jashtë, or kjo nuk nënkupton që do njihemi më tepër se shokë, mund të ketë diçka por duhet parë kur të dalë Beniada.

Linda Nishani: E le në dëshirën e fëmijës tim, nuk është 17 vjeçe, vendos vetë.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel